_A5F1779_OK+(1) (1).jpg
tanja eskildsen.jpg

Tanja Eskildsen

Stifter af Holistisk Hudterapeut Uddannelsen

 

Fra mareridt-hud til drømmekarriere

Min historie

Begynder som en indadvent og genert 13årig med frygtelige hudproblemer. Hardcore acne der hærgede min hud i 10 år lige meget hvor meget antibiotika, P-piller og Roaccutan jeg indtog, og lige meget hvor mange lag hormon- og A-vitaminsyre creme jeg smurte på den. Min hud blev værre og værre i takt med jeg ødelagde min mave og mit fordøjelsessystem med store doser kemi dagligt.

Værst af alt gik det ud over mit selvværd.
For at kunne holde den konstante stirren fra min omverden ud, (dvs jeg troede at alt det andre så, når de så mig, var min urene hud og grimme ar) gemte jeg mine følelser i en lille black box, så ingen kunne se min sårbarhed. For at undgå medlidenhed forvandlede jeg mig til jokeren, der altid fik folk til at grine, og jeg blev verdensmester i at please andre. For hvis jeg ikke var god nok som jeg var, måtte jeg jo blive en anden.

Kan du se hvor det her bærer hen?
Overtrædelse af egne grænser, indelukkede følelser og selvfornægtelse er ikke en bæredygtig måde at leve på. Så jeg tog beslutningen om at det måtte stoppe, og begyndte at tage ansvar for mit liv!

Jeg læste alle de bøger om helhedsterapi jeg kunne få fingrene i.
Jeg begyndte at lære om plantemedicin og eksperimentere på mig selv med fantastiske resultater. Jeg blev udlært i manuel kropsterapi og fandt knappen til speedhealing. Jeg lærte om energi og bevidsthed og fandt her en genvej til endnu hurtigere resultater. Jeg lærte om følelser og følelsesforløsning på den kærlige måde og her fandt jeg de vises sten.

Gennem 6 års succesfuld selvbehandling og behandling af over 2000 klienter i min praksis, har jeg nu udviklet et system der favner hele dig. Jeg ser dig og din hud i helhed.

Læs mere om hvad jeg tilbyder HER.

CV

Phytoterapeut stud. hos Urteskolen

Kropsterapeut & Kraniosakral terapeut hos Eva Fynshave

Leading Energy & Essence Practitioner hos Niia Bloch

Visionary Coach hos Soleira Green, UK

Kundalini Yoga Teacher hos kyoga.dk

Holistisk Aromaterapeut med Professional Essential Oils Therapy Diploma hos Nicole Perez, London

Certificeret Holistic Dermacare Formulations Specialist med Diploma in
Advanced Organic Cosmetic Science & Formulation fra Formula Botanica, England

Holistisk Hudterapeut