Holistisk hudterapeut uddannelsen har fået ny hjemmeside


Holistisk Hudterapeut Uddannelsen

Beauty is the manifestation of (self)love

 “Vores ypperste mål er at gøre sundhed, skønhed og smuk hud lettilgængeligt. Hvis du kan hjælpe din klient med at tage kampen og frustrationen ud af sundhed, har du skabt transformation.”   

“Vores ypperste mål er at gøre sundhed, skønhed og smuk hud lettilgængeligt. Hvis du kan hjælpe din klient med at tage kampen og frustrationen ud af sundhed, har du skabt transformation.”

 

Vær på forkant med den nyeste videnskab indenfor effektiv holistisk hudpleje og skab varige resultater for dig og dine kunder.

Skab en successfuld forretning på din passion for hudpleje og sundhed og slip kampen for nok kunder for altid.

Få redskaberne, strategierne og mine personlige gennemtestede  protokoller til at skabe hudtransformerende resultater på rekordtid.

Bliv go-to eksperten i fremtidens hudpleje med dybdegående kendskab til holistisk og bio-identisk hormonbalancering, hudskønne gentests, urter og ”botoxplanter”,  beauty-mind connection, beautrients og skræddersyet hudpleje.

Bliv knivskarp til at gennemskue produktinformation og indholdsstoffer så du let kan navigere rundt i skønhedsjunglen.

Få den nødvendige viden til at sammensætte effektive tilskud og hudplejeprodukter til din egen klinik eller bliv førende konsulent for kosmeceutiske firmaer.


Den Holistiske Behandlingsstrategi

Holistisk Hudterapi:

 • Helhedsbehandling af personen bag huden.
 • Årsagsbehandling af hudproblemet.
 • Naturlig symptom-behandling af huden.

Holistisk Hudanalyse:

 • Journal
 • Samtale
 • DNAHealth & DNA Østrogen analyse
 • Holistisk Ansigtsanalyse

Holistisk Hudprofil:

 • DNA-baseret kost-, tilskuds- og urtebehandlingsplan
 • Customized hudpleje
 • FaceFitness program
 • Skræddersyet Intuitive Skin Therapy behandling.
 • Personlige Slow Beauty Ritualer

Vi står på springbrættet til et nyt Skønhedsparadigme

Og lige nu er din chance for at sætte dit personlige touch på udviklingen af fremtidens skønhedspleje.


3 Skønhedstrends du som fremtidens kosmetolog og skønhedsbehandler SKAL kende til og implementere i din Beauty Biz:

1. Selvudvikling & ”COSMOceuticals” er Fremtidens Hudpleje

Traditionel hudpleje er max 20% af transformationen. Dine kunder vil have de sidste 80% med som kun kommer af indre arbejde og det er dit job som skønhedmentor at vise dem vejen til 100% skønheds-transformation på den mest effektive og nydelsesfulde måde. Og det kan du ikke, hvis du ikke har gået vejen selv først.

2. Customized Holistisk Hudpleje

Vi vil se mere og mere personlighed & customization i vores branche - altså nytænkende kunder, der ønsker produkter tilpasset præcis deres behov.  Vi er alle unikke og det skal vores skønhedsrutiner også være. 
Denne trend kræver at du har dybdegående kendskab til aktive indholdsstoffer, urter og olier samt redskaberne til at lave holistiske ”Personal prescriptions” ud fra dine kunders hud, personlighed, genetiske blueprint og kropstilstand. Hvis ikke du kender til indholdsstoffer, synergieffekt og formulering, så misser du en stor chance for at få den nye tids kunder, der bliver mere og mere bevidste om hvad de smører i hovedet og derfor stiller højere krav til dig som fremtidens hudekspert.

3. The Beauty of Self-tracking

The Quantified Self Movement fylder stadigt mere og mere i sundheds- og skønhedsverdenen. Fremtidens kunder vil kende dem selv helt ned på celleplan. De vil kende alt fra deres DNA, hormontal og tankemønstre til vitamin- og mineralstatus. Og det er dit job at kunne teste, vejlede og sammensætte skønhedsprotokoller ud fra den nyeste teknologi inden for gentesting, hormonbalancering og funktionel medicin.

Vores rolle som fremtidens hudterapeuter

Jeg føler stærkt at det er vores job som fremtidens hudbehandlere at holde os opdateret med den nyeste sundhedsvidenskab og kombinere den med et solidt jordstik som indbefatter en holistisk tankegang, traditionel og naturlig urteterapi, kropsbalancering og emotionel healing. Derfor har jeg sammensat denne uddannelse ud fra den efterspørgsmål og erfaring jeg har fra mine tusinde timers klinikerfaring i nytænkende og transformerende hudterapi. Jeg har udarbejdet materialet i samarbejde med førende danske og udenlandske eksperter inden for nutrigenomics, detox, funktionel medicin, urtemedicin, holistisk hormonbalancering og aromaterapi og jeg vil glæde mig til at dele denne viden og erfaring med dig.

12 måneder til Terapeutisk Confidence, Knivskarp Intuition & Bevidst Værd

Jeg tror på vores foretning vækster i samspil med vores personlige følelse af værd, tillid og bevidsthed. Derfor har jeg udviklet et 12 måneders træningsprogram baseret på teknikker inden for kundalini yoga, meditation og aromaterapi, som hjælper dig med at træde ud i dit unikke mesterskab, så du kan hjælpe dine kunder med at træde ud i deres.
Med 30 minutters selvkærlig praksis på yogamåtten dagligt, kan du skyde genvej til bedre intuition, større selvværd og personlig og forretningsmæssig vækst på en sjov og nydelsesfuld måde. Du skal have dig selv med i processen, når du udvikler din forretning, og dette program støtter dig i at turde træde ud af nye veje, give slip på det, der holder dig tilbage og bruge din intuition som krystalklar vejleder til at træffe de rette beslutninger for dig undervejs gennem hele uddannelsesperioden. Jeg lover du vil se på dig selv med helt nye selvkærlige briller, når du modtager dit uddannelsescertifikat som Holistisk Hudterapeut.

 
 

uddannelsen indeholder 14 moduler


holistisk beauty box

Din Holistiske Beauty box

Den nye tids måde at have klienter


Modul 1

Lær at designe din egen journal så du får lige præcis den information fra dine klienter, som du har brug for, for at kunne skabe permanente resultater.

Lær at designe og holde transformerende workshops og holdforløb, så du ikke behøver at sidde med én til én klienter dagen lang.

Find frem til lige præcis DIN unikke tilgang til hudpleje, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om konkurrence eller spilde flere penge på produkter og kurser, som du alligevel ikke før brugt eller brænder for, men kun køber fordi det er det nye sort.


ansigtsanalyse face yoga ansigtsakuprresur

Holistisk Hudanalyse, lifting & face yoga

Lær at lave holistisk hud- og ansigtsanalyse, energetisk lifting massage og face yoga.


Modul 2

Lær at lave holistisk hud- og ansigtsanalyse, så du kan hjælpe dine kunder med at tyde deres huds sprog.

Lær at designe et skræddersyet ansigtsmassage og lifting program ud fra dine kunders sundhedstilstand, hudsymptomer og hudforbedringsønsker.

Lær at designe et skræddersyet ansigtsyoga program der hjælper dine kunder med at få en bedre hudkvalitet med færre rynker og alderstegn.

Få undervisning af Maja Lemmeke Heger som har 10 års erfaring som kosmetolog og holistisk skønhedsbehandler. Maja er desuden uddannet Holistisk Hudterapeut.


Skin & Intelligent Nutrition

Hjælp dine klienter med at give slip på kostfrustrationen og giv dem i stedet den individuelle strategi der passer lige netop til dem.


Modul 3

Få ærlig viden om samspillet mellem kost og hudkvalitet og lær at sammensætte personlige og målrettede kostplaner til enhver hudtype og hudproblematik.

Få dybdegående kendskab til de forskellige biokemiske processer der påvirker hudens kvalitet og lær hvordan du påvirker dem med kosten.

Bliv ekspert i hudbehandling med funktionel medicin og intelligent og synergistisk kostsammensætning, der behandler den fysiske årsag til dine (klienters) hudproblemer.

Få LIVE undervisning af Frede Damgaard, som har 40 års erfaring og bl.a. udvikler kosttilskudsprodukter til huden for førende Skønhedsfirmaer.


Skin & Beauty Nutrients

Den nye hudpleje på pilleform. Lær at sammensætte og formulere individuelle hudprotokoller til dine klienter eller brug din viden som konsulent for nytænkende skønhedsproducenter.


Modul 4

Du bliver ekspert  i den nyeste viden inden for cosmeceuticals og hudboostende tilskud, vitaminer, mineraler, urter og fedtsyrer.

Du får alle mine tried & tested tilskudsprotokoller til enhver hudproblematik, og lærer samtidig at designe dine egne specifikt tilpasset dine kunders individuelle behov ud fra deres genetik, hud-, krops- og sindstilstand.

Jeg har brugt 6 år og over 2000 klienttimer i klinikken på at lære, undersøge, forstå og teste vitaminers, mineralers, fedtsyrers, urters, aminosyres og derma-genetiske tilskuds indflydelse på og samspil mellem hudkvalitet, biokemi og hormoner og har pakket al informationen i et system, som er let og ligetil for dig at kopiere og bruge med succes i din klinik.

Få desuden LIVE undervisning af Frede Damgaard, som har 40 års erfaring og bl.a. udvikler kosttilskudsprodukter til huden for førende Skønhedsfirmaer.


Skin & Botanical Prescriptions 

Urtemedicin og planteterapi til kropsbalance, hudpleje, skønhed, hormonbalancering og optimal mental ydeevne og balance.


Modul 5

Bliv ekspert i at behandle og forebygge hudproblemer og for tidlig aldring med urter, skønhedsteer og ekstrakter.

Lær den ældgamle formular på at designe synergistiske urterblandinger til dine klienter støttet op af moderne videnskab om planternes mange egenskaber.

Lær at formulere din egen urtebaseret hudpleje og bliv en haj til at gennemskue ingredienslisten på samtlige produkter derude, så du har en reel mulighed for at vurdere deres effektivtet og undgår at falde for hype og intelligent marketing.

Blev den hudekspert folk kommer til for at få ÆRLIG viden om naturlig hudpleje og plantekosmetik.

Få LIVE undervisning af Frede Damgaard, som har 40 års erfaring og bl.a. udvikler kosttilskudsprodukter til huden for førende Skønhedsfirmaer.


Skin, Nutrigenomics & Epigenetics 

Fremtidens hudpleje og cutting edge redskaber du ikke finder andre steder!


Modul 6

Lær at bruge DNA analyser (DNA Health & DNA Østrogen) til at finde frem til årsagen til dine (klienters) hudproblemer og forebyg hudsygdomme og for tidlig aldring.

Lær at omkode din og dine klienters DNA med nutrigenomics, kost, kundalini yoga og meditation. Ingen behøver længere være et offer for deres DNA!

Lær at formulere og sammensætte individuelle genetisk tilpassede hudplejeprodukter og giv dine klienter en unik og eksklusiv behandling der virkelig virker.

Få undervisning af Umahro Cadogan - DKs førende ekspert indenfor funktionel medicin og nutrigenomics.


Holistic Dermacare formulation & organic Cosmetic Science

Design & fremstilling af rene & naturlige hudplejeprodukter. Start dit eget brand.

Modul 7

Lær at designe produkter baseret på rene og naturlige ingredienser som olier, hydrolater og urter.

Lær at fremstille cremer, lotions, masker, serums, solprodukter og læbepleje fra bunden.

Lær alt hvad du har brug for at vide om cremekemi, hudens anatomi & fysiologi, kosmetisk toksikologi og hygiene og sikkerhed, når du fremstiller naturkosmetik.

Lær hvilke love, regler, sikkerheds- og forholdsregler du skal forholde dig til når starter dit eget hudplejebrand.


Functional Aroma-Derma Care: Designing plant based formulations, Personal Prescriptions, Aroma-dermatology & Olfaction Therapy

Ægte og ærlig holistisk hudpleje. Lær at designe cutting edge produkter der virker på tre niveauer - krop, sind og sjæl.


Modul 8

Lær at designe produkter der virker via vores ældgamle følelsesmæssige intelligens - genvejen fra vores næse og direkte ind i vores limbiske hjerne. Giv dine klienter personligt designede produkter, der ikke kun arbejde på den fysiske årsag til deres hudproblemer, men i den grad også arbejde på den følelsesmæssige årsag bag.

Få LIVE undervisning af Nicole Perez -  Londons førende aromaterapeut med over 40 års erfaring i olfaction therapy (duftterapi og healingsparfumer) og aroma-dermacare (aromaterapeutiske hudplejeformuleringer).

Aromapsykologi. Lær at designe personlige aromaterapeutiske parfumer og olier til blid og sanselig forløsning af følelser og selvsaboterende mønstre. Bliv knivskarp til at spotte og heale selvsaboterende mønstre i dine klienter (og dig selv) og tag dine behandlinger til et helt nyt niveau.

Få erfaret viden om den originale aromaterapi du ikke kan læse dig til fra en bog eller på nettet. Dette er den eneste aromaterapeutiske uddannelse af slagsen i DK.


Skin, Hormones & Optimal Aging

Kom på forkant med den hotteste tendens inden for hud- og anti-agingterapi - hormonbalancering.


Modul 9

Bliv ekspert i samspillet mellem hud, hormoner, følelser og biokemi og knæk koden til at skrue den biologiske hudalder tilbage - på den naturlige og giftfri måde!
 
Få al den nyeste viden indenfor naturlig hormonbalancering med urter, tilskud, indre arbejde, kundalini yoga og hormonkærlige meditationer, som effektivt booster hudkvaliteten og sænker hudens aldringsproces. Vi arbejder med optimal aging - altså et langt og sundt liv med optimal hudkvalitet ligemeget hvilket tal der står på dåbsattesten. 
 
Få undervisning  af Danmarks førende kapacitet inden for Holistisk Hormonbalancering - Arvin Larsen.


beauty mind connection

Mind - Skin Connection 

Nøglen til varig forandring og resultater der holder
 


Modul 10

Fintun din følelsesmæssige intelligens så du lynhurtigt kan spotte den følelsesmæssige årsag til dine (klienters) hudproblemer.

Forstå den biokemiske, kropslige, mentale  og spirituelle sammenhæng mellem følelser og hudens udseende.

Bliv ekspert i dermapsykologi og vær en af de få i DK som kan behandle hudproblemer på ægte holistisk vis. Kan du forstå og anvende principperne inden for den holistiske dermapsykologi, kan du hjælpe dine klienter med varige resultater.


Intuitive skin therapy

Unik, intuitiv og holistisk ansigtsbehandling.
 

Modul 11

Få 6 dages undervisning af Danmarks førende holistiske kosmetolog og lifting ekspert Line Friis. Line Friis er vinder af Danish Beauty Awards for bedste behandling, og har bl.a. udviklet signatur behandling for Rudolf Care.

Under Lines kyndige hænder lærer du teknikkerne og får den nødvendige behandler confidence til at skræddersy og udføre den rette lifting behandling for den individuelle kunde.

Du lærer at tune ind på dine healerevner og give en ansigtsbehandling ud fra dine færdigheder og intuition.

Efter de 6 dage vil der være eksamen hvor du bliver certificeret Intuitive Skin Therapist.

Læs mere om Intuitive Skin Therapy Training HER.

 


Better ageing Strategy

Skønhedsrecepter, Holistiske hudpleje-planer og den motiverende samtale


MODUL 12

Få undervisning af anti-ageing queen Thorbjörg Hafsteinsdottir i holistisk behandlings strategi og lær at tale til det sted i dine kunder hvor viden og inspiration bliver til konkret handling.

Lær at udskrive skønhedsrecepter til ethvert hudproblem og enhver hudtype.

Lær at skrue den biologiske alder tilbage med intelligent tilskud, beauty food og beauty hacks udviklet af Thorbjörg selv.

 


Beauty Biz

Beauty Biz 

Conceptudvikling, Purpose Strategy & Beauty Biz Model


Modul 13

Få undervisning af Nicolas Arroyo fra Bespoke CPH, så du får udviklet et concept der er i alignment med hele dig, dine værdier, din passion og dit højeste formål.

Når du laver forretning fra dit hjerte, din passion, dine kvaliteter og dit højeste formål er success uundgåeligt.

Få redskaber til at designe din drømme Beauty Biz ud fra din unikke tilgang til hudpleje.

En af mine kvaliteter er at hjælpe dig med at udvikle og finde ind til din unikke tilgang til hudpleje og sætte dig sammen med de mennesker, der kan hjælper dig at sætte din vision i praksis på rekordtid. Netop derfor er forretningsdelen inkluderet i uddannelsen. Information der ikke bliver sat i praksis er intet værd.


Beauty Biz 

Byg en bæredygtig forretning på din unikke tilgang til hudpleje.


Modul 13.1

Få hjælp og sparring på at udvikle unikke og nytænkende fysiske og online produkter til din klinik.

Lær de nyeste marketingsredskaber til at bygge en bæredygtig forretning, så du får energi og værdi af at arbejde i din klinik og undgår at blive slave for at få nok kunder i butikken.

Lær at bruge webinar, tribe buildning, nyhedsbrev, autentisk kommunikation, blog og affiliate marketing, så din forretning vokser af sig selv uden du behøver arbejde for nye kunder.

Bliv en magnet for netop de kunder du ønsker at arbejde med.


Uddannelsens format 

Dato, sted, undervisning & undervisere


Datoer for LIVE dage

LIVE dag 1 & 2


LIVE dag 3 & 4

LIVE dag 5 & 6


LIVE dag 7 & 8

LIVE dag 9 & 10

LIVE dag 11 & 12

LIVE dag 13, 14 & 15


LIVE dag 16 & 17

LIVE dag 18 & 19


LIVE dag 20, 21 & 22LIVE dag 23 & 24

LIVE dag 25 & 26


LIVE dag 27 & 28


LIVE dag 29 & 30


LIVE dag 31 & 32


LIVE dag 33 & 34

Skriftlig eksamen


 

17 & 18 okt 2016


31 okt & 1 nov 2016

28 & 29 november 2016


23 & 24 januar 2017

20 & 21 februar 2017

27 & 28 marts 2017

1, 2 & 3 maj 2017


12 & 13 juni 2017

28 & 29 august 2017
 

16, 17 & 18 oktober 201720  & 21, november 2017

22 & 23 januar 2018


26 & 27 februar 2018


26 & 27 marts 2018


23 & 24 april 2018


28 & 29 maj 2018

(Afleveres inden) 15 juni 2018

 

Din Holistiske Beautybox & Holistisk Ansigtsanalyse

Intuitive Skin Therapy 1

Det Holistiske Menneskesyn - Energi & Essens

Mind-Skin Connection

Intuitive Skin Therapy 2

Better Aging Strategy

Aroma-Dermacare & Olfaction Therapy 1


Intuitive Skin Therapy 3

Skin & Intelligent Nutrition
Skin & Beauty Nutrients

Holistic Dermacare Formulation & Cosmetic Sc
Eksamen i Intuitive Skin Therapy

Skin & Botanical Prescriptions

Skin, Nutrigenomics & Epigenetic Skincare

Your Body is Your Guru - Kinesiological Testing

Aroma-Dermacare & Olfaction Therapy 2


Skin, Hormones & Looking Younger Longer

Beauty Biz

Certificeringsfest


Integrated learning

På uddannelsens forløb vil du få praktisk erfaring ved selv at få følgende tests:

 1. DNA Health test

Webinarer & Online moduler

Udover de 250 timers LIVE undervisning vil du skulle påberegne 250 timer i online undervisning, webinarer og selvstudie.
Du får desuden adgang til alle akademi moduler i forskellige hudproblemer og organsystemer.


Ekstra certificering

Udover certifikatet som Holistisk Hudterpeut bliver du: 

 • Certificeret DNA life practitioner med speciale i DNA Health og DNA Østrogen.
 • Intuitive Skin Therapist af Line Friis og jeg.
 • Aroma-Dermacare & Olfaction Specialist af Nicole Perez og jeg.

Sted

København og online

Flæsketorvet 68, 1
1711 København V


Undervisere

Tanja Eskildsen

Line Friis

Frede Damgaard

Umahro Cadogan

Thorbjörg Hafsteinsdottir

Arvin Larsen

Nicole Perez

Nicolas Arroyo

www.bytanjaeskildsen.com

www.linefriis.dk

www.frededamgaard.dk

www.umahro.dk

www.thorbjorg.dk

www.holistica-medica.dk

www.holisticaroma.co.uk

www.bespokechp.com


skønhedsurter hudpleje hud

Pris & Tilmelding 

Hold 6 med opstart oktober 2016


Tilmelding & Optagelse

Det er vigtigt for os, at der er den rette motivation og intention for at vælge uddannelsen og vi lægger stor vægt på at kultivere den rette gruppeenergi og synergi, derfor skal du ansøge om et optagelsesskema og afklarende samtale, inden du kan blive optaget til hold 6.
Du ansøger om optagelsesskema og samtale ved at sende en mail til tanja@bytanjaeskildsen.com.


Gratis mentor-samtale

Er du en nytænkende og resultatorienteret skønhedsbehandler eller vil du gerne være en -  og har du lyst til at skrive Holistisk Hudterapeut på dit CV, så book en tid til en gratis opklarende mentorsamtale ved at sende en mail til tanja@bytanjaeskildsen.com.


Pris

Pris 89.993,00kr. NB uddannelsen er momsfritaget.

Du har mulighed for at betale i op til 26 rater (mod et gebyr) med 1 måned imellem:

1. rate: 5000kr + 3000kr i rategebyr ved tilmelding

2. rate: 5000kr

3. rate: 5000kr

4. rate: 5000kr

5-26. rate: 3181,50kr

**er økonomien stram, så skriv til mig og vi finder en god afdragsordning der passer dig** 


Q & A

Skal jeg være kosmetolog for at kunne komme ind på uddannelsen?

Selvom det kan være en fordel for dig at være kosmetolog, kosmetiker eller anden behandler, så er det ikke et krav for at komme i betragtning til en plads på uddannelsen. Vi ligger vægt på din interesse for holistisk hudpleje, sundhed og skønhed og at du har hjertet med i det du gør.

Ca. 50% af nuværende og tidligere hold har ikke en kosmetisk faglig baggrund.

 

Er der andre omkostninger i forbindelse med uddannelsen?

 

Du skal påberegne mellem 1000-3000 i anbefalede bøger og hvis du ønsker at købe æteriske olier samt 2000-4000 for briks, tæpper og puder, hvis du ikke allerede har det i forvejen.

 

Lærer jeg også at give ansigtsbehandlinger?

Ja, du lærer at udføre en holistisk ansigtsmassage designet af Line Friis. Derudover lærer du:

Samtalebaseret ansigtsanalyse og behandling

A bruge DNA tests til årsagsbehandling af hudproblemer og forebyggende anti-aging behandling. 

At holde transformerende hudforløb og workshops for dine klienter.

At vejlede og producere personlig designet hudpleje.

At udvikle dit eget hudplejebrand.

Og meget mere.

 

Jeg vil gerne med, men jeg har ikke råd, hvad jeg gør?

Jeg er af den overbevisning at det handler aldrig om pengene, men om at turde tage springet og prioritere sig selv i stedet for at holde sig selv tilbage. Føles det alligevel som en reel udfordring for dig, så skriv til mig og vi finder en god løsning.

Der er mulighed for at tjene pengene hjem relativt tidligt i uddannelsen og er du allerede behandler i forvejen vil du kunne begynde at implementere de nye redskaber fra dag 1.

 

Hvornår starter næste hold?

Næste hold starter til april 2017. Prisen vil da være 99.000,00kr

 

Hvad hvis jeg ikke kan komme til alle undervisningsdage?

Der vil være lydfiler tilgængelige efter næsten alle undervisningsdage.
Du kan også deltage i samme undervisning på næste hold for kun 1000kr pr. modul (dog ikke ved Intuitive Skin Therapy, DNA tests og Aroma-dermacare). Det samme gælder hvis du ønsker den samme undervisning igen. Uddannelsens grundværdier er innovation og nytænkning, netop derfor opdateres, udvides og nyudvikles materialet hvert år.

 

Er der mulighed for ajourføring?

Ja, du har efter endt uddannelse mulighed for at købe adgang til medlemssiden for nye studerende og derved få adgang til det sidste nye materiale for kun 5500kr om året eller 550kr om måneden. Prisen vil inkludere tests og bevis for ajourføring.

 

Hvad drømmer du om at bidrage med til det nye skønhedsparadigme?